Tränarmöte för planering inför hösten

Ungdomsansvariga i samråd med tränarna på möte, bl.a. för planering inför klubbmästerskap och avslutningen. Sedan diskuterade man träningsmöjligheterna under sommaren och ev. träningsläger. Planerna och strategin inför hösten drogs upp.

Förutsättningarna inför den nya säsongen till hösten ser mycket bra ut, då alla tränarna räknar med att fortsätta, samt att Gustav Pärsén kommer tillbaka som ”grädde på moset” och stärker upp det individuella träningsbehovet m.m.

Laholms BTK Serve är mycket stolta över sina tränare och de jobb de utför. Helt i linje med klubbens visioner. Det finns sammantaget mycket kunskaper hos tränarna, men också sociala kompetenser. Samarbetet mellan tränarna handlar inte bara om att bli ersatt ifall man inte kan ta ett pass, utan det handlar också om den viktiga internutbildningen, för sin egen skull. Gruppindelningen är det svåraste tränarna har att göra med, så att inget barn känner sig orättvist behandlad. Till nästa säsong räknar vi med att kunna flytta upp ett flertal barn ifrån mellangruppen till den mest pingisstarka gruppen. Detta för att möjliggöra en satsning på att öka antal nya spelare.

Genom att klubben och tränarna jobbar som de gör, så har också resultaten kommit av sig själv och utan att man tänker på det. Vi har ett damlag i Div 1, och ett damlag i Div 2, vilket man inte haft tidigare. Vi har ett herrlag i Div 3 och ett ungdomslag i topp på Div 5, förrutom lag i ungdomsserierna.

Ordförande påstår att dagens tränarteam är det bästa teamet han varit med om under sina år. Inte bara för barn och ungdomars utveckling, utan också att man fungerar ihop med kansliet och övriga verksamheter. Detta gör att hela klubben fungerar bättre, och att pensionärerna och fler föräldrar blir mer motiverade av att engagera sig. Därför vill vi presentera Er för tränarteamet.

Bakre raden: Stefan Einarsson, Gustav Pärsén, Malcolm From, Ulf Thorén, Vigg Ohlsén och Zack Viebke.
Främre raden: Johan Östin, Lisa Ottosson, Olivia Lämpegård och ordförande Kaj Karlsson.
Bakom kameran: Maria Östin.
  • Stefan Einarsson, huvudtränare på tisdagar kl. 18.00.
  • Gustav Pärsén, huvudtränare och “grädde på moset” till nästa år.
  • Malcolm From, huvudtränare och har båda grupperna på torsdagar.
  • Ulf Thorén, ungdomsansvarig försöker gömma sig bakom Johan.
  • Johan Östin, tränare som backar upp Stefan m.fl.
  • Vigg Ohlsén, tränare till gruppen kl. 17.00. på tisdagar innan han tränar själv.
  • Lisa Ottosson, hjälptränare till Vigg och tränare till yngre damer på torsdagar.
  • Zack Viebke och Olivia Lämpegård, tränare för den svåraste och yngsta gruppen på onsdagar.
  • Kaj Karlsson, ordförande.
  • Maria Östin bakom kameran är även hon ungdomsansvarig.

Relaterade inlägg

SPF Förbundsmästerskap 4-5 maj

Lördag, söndag 4-5 maj, spelade SPF Seniorerna förbundsmästerskap i Göteborg. Med från vår klubb fanns Ingemar Börjesson (Veinge-Tjärby SPF). Han spelade i singelklassen 75+ på lördagen, fyra…

Resultat från Ungdoms-SM i Halmstad 9-12/5

Laholms BTK Serve representerades i första hand av Karla, tränaren Stefan och Olivia. Karla Fragoso Bengtsson (Flickor-16) hade väldigt svårt att komma igång. Ingenting ville stämma. Trots…

Resultat från Pensionärs-KM

Antalet deltagare på klubbmästerskapet för pensionärerna var decimerat på grund av att det var på Kristi himmelsfärdsdagen. 14 st kunde dock ställa upp. A-gruppenRoger “Hacka” Gustafsson vann…

Ungdoms-SM 9-12 maj

Ungdoms-SM spelas i Halmstad med start imorgon, torsdag. Från klubben deltar Karla Fragoso Bengtsson (Flickor-16) och Olivia Lämpegård (Flickor 14).

Vi önskar dem lycka till!

Vinst för veteranerna borta mot Hbg

Veteranerna var nere i Helsingborg för att möta dem i säsongens sista stadskamp. Och det blev ett bra avslut för klubben med vinst. Äntligen!

Veteran-KM, tors 9/5 kl. 09:00

Kl. 09.00 spelas klubbmästerskapen för pensionärerna/veteranerna i hallen.Den vanliga träningen utgår denna dagen.