Stöd klubben


Sverigelotten

Sverigelotten kostar 25 kr/st, och vi säljer dem på kansliet.

Men du kan även prenumerera på dem genom att följa den här länken. Sverigelotten är en skraplott som ger dig chansen att vinna upp till 25 miljoner kronor om du får tre lika symboler. Paketet Sverigelotten består av 8 stycken Sverigelotter á 25 kronor och kostar totalt 200 kronor i månaden.


Bingolotto

Tycker du Bingolotto är roligare? Då kan du prenumerera på dem genom att följa den här länken. Där finns olika paket, där “Bronsbingo” kostar 200 kr/mån och då får du hemskickat en Bingolott i veckan.

“Bronsbingo är ett prenumerationspaket för dig som vill spela BingoLotto varje vecka! Vi skickar en vanlig enkellott hem till dig inför varje program så att du inte behöver oroa dig för att behöva sitta lottlös. Dessutom påminner vi dig när du vinner och vi registrerar automatiskt de bingolotter du inte vunnit på för spelmomentet Extrachansen.”

Silverbingo och Guldbingo finns också, om man vill ha fler lotter per vecka.

Idrottsrabatten

Idrottsrabatten är ett häfte med massor av erbjudanden och rabatter. De kostar 100 kr/st och finns att köpa på kansliet.

Laddar ni även ner appen så kan ni använda erbjudandena två gånger (olika köptillfällen), en gång med appen och en gång med häftet.
Särskilda villkor kan gälla vissa butiker. Se i häftet.

Se erbjudanden

Ladda ner appen:
Google Play (Android)
App Store (iOS/iPhone)