Stöd klubben


Sverigelotten (tillfälligt slut)

Sverigelotten kostar 25 kr/st, och vi säljer dem på kansliet.

Men du kan även prenumerera på dem genom att följa den här länken. Sverigelotten är en skraplott som ger dig chansen att vinna upp till 25 miljoner kronor om du får tre lika symboler. Paketet Sverigelotten består av 8 stycken Sverigelotter á 25 kronor och kostar totalt 200 kronor i månaden.


Bingolotto

Tycker du Bingolotto är roligare? Då kan du prenumerera på dem genom att följa den här länken. Där finns olika paket, där “Bronsbingo” kostar 200 kr/mån och då får du hemskickat en Bingolott i veckan.

“Bronsbingo är ett prenumerationspaket för dig som vill spela BingoLotto varje vecka! Vi skickar en vanlig enkellott hem till dig inför varje program så att du inte behöver oroa dig för att behöva sitta lottlös. Dessutom påminner vi dig när du vinner och vi registrerar automatiskt de bingolotter du inte vunnit på för spelmomentet Extrachansen.”

Silverbingo och Guldbingo finns också, om man vill ha fler lotter per vecka.

Idrottsrabatten

Idrottsrabatten är ett häfte med massor av erbjudanden och rabatter. De kostar 100 kr/st och finns att köpa på kansliet.

Laddar ni även ner appen så kan ni använda erbjudandena två gånger (olika köptillfällen), en gång med appen och en gång med häftet.
Särskilda villkor kan gälla vissa butiker. Se i häftet.

Se erbjudanden

Ladda ner appen:
Google Play (Android)
App Store (iOS/iPhone)

Svenska Spel

När ni spelar på Stryktipset, Lotto eller något annat hos Svenska Spel, kan ni välja vår förening som “favoritförening”. Det kostar inget, och föreningen får en liten summa för varje spel ni lägger.

“Med Gräsroten delar Svenska Spel varje år ut miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Hur pengarna fördelas och hur mycket varje förening får bestäms av dig och alla andra som spelar hos oss. Välj vilken eller vilka föreningar du vill stötta så bidrar du automatiskt varje gång du spelar i butik och online. Det kostar ingenting extra att vara med.”

Läs mer hur det går till på https://www.svenskaspel.se/grasroten?flik=omgrasroten
Vår sida hos Svenska Spel hittar ni på https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/9901-laholms-btk-serve.