Bosse och Björn

Bosse och Björn är ett par lite speciella pensionärer i klubben, som brinner för pingis.
De spelar och tävlar för Åstorp, men är också medlemmar i Laholms BTK Serve.
Man är imponerad av vår hall och verksamhet, men framför allt för att vara med i våra stadskamper.
Björn är ofta med och tränar bland våra seniorer, och vill också vara med och coacha fram våra pensionärer i mån av tid. Detsamma gäller Bosse, fast han har mindre tid då han även är styrelsemedlem i sin klubb.
De är ute och tävlar mycket med de stora målen som Veteran-SM, NM, EM och VM, och känner också mycket folk. De har blivit 2:a i dubbel i sin klass på Veteran-SM och går ofta långt i tävlingarna.

Åstorp har en ny arenahall där våra ungdomar spelade förra helgen. Vår Wilma Thorén spelade i deras damlag, då inget annat lag var tillgängligt. Malcolm From spelar även i den danska ligan genom Åstorp, då man samverkar med en dansk klubb. Skånska Bordtennisförbundet har haft träningsläger i vår hall med tränare från Åstorp.
Vi diskuterar ofta om hur vi kan utveckla pingisen och samverkan mellan klubbarna över länsgränserna, med prioritering på flick- och tjejpingisen, tills Halland kommer igång.

Relaterade inlägg

Resultat från Hallandsstarten 14/4

I söndags var ett gäng spelare uppe i Falkenberg för säsongens sista Hallandsstarten.

Brons i Lag-SM Ungdom!

Det blev brons för Karla och Tuva i helgens tävling i klassen Flickor-16! Stort grattis!

Stadskamp hemma mot Varberg

Igår spelades säsongens sista stadskamp på hemmaplan mot Varberg. Nästa gång är det borta mot Halmstad (18/4) och Helsingborg (6/5).

Resultat från Senior-KM

På Långfredagen samlades 8 seniorer för att spela KM.

Säsongens sista Familjepingis 7/4

Uppehåll för Familjepingisen till i höst.

Div 1 Damer nästa!

Grattis till vårt unga damlag som går upp till Div 1. I helgen är “stommen” av laget på utvecklingsläger i Varberg. Och troligtvis kommer vi att starta…