Framgångar i Region Top 12

Bakifrån: Olivia Lämpegård, Karla Fragoso Bengtsson, Tuva Edvinsson och Linn Gummerus.

I Åstorps nya idrottshall spelades Region Top 12, där de bästa ungdomarna från Halland, Skåne, Blekinge och Småland kunde mötas alla mot alla, i åldersklasserna 13, 15 och 17 år.

Karla blev 3:a i klassen 15 år, trots att hon tappade fyra set mot klubbkompisen Tuva. Dessa set tog hon igen mot de bästa spelarna i klassen. Starkt gjort!

Tuva skakades om mot klubbkompisen Linn i ett set, då spelet låste sig helt. Starkt att ta det och sen komma igen och bli 4:a! Ett set efter Karla.

Linn kom in som reserv, och ett år yngre i klassen 15 år. Därför var hon med för att se och lära. Till sist tog hon en seger och var bara två set från att hamna på 10:e plats. Mycket bra gjort, och det kan hända mycket på ett år.

Olivia blev 4:a i klassen 13 år. Dessutom spelade hon oavgjort mot 3:an som hade långnabb, och som hon tidigare förlorat mot i Sweden Tour. Starkt gjort.

Tre olika coacher stöttade tjejerna.
En är mycket teknisk kunnig. En annan vill att spelarna ska kunna se och lära sig själva att coacha under spelet. Och Supercoachen säger sig inte kunna något om pingis, men ändå lyckas hen.
Alla ungdomarna är olika och behöver olika stöd över tid, så därför behövs också olika coacher.

Relaterade inlägg

Resultat från Hallandsstarten 14/4

I söndags var ett gäng spelare uppe i Falkenberg för säsongens sista Hallandsstarten.

Brons i Lag-SM Ungdom!

Det blev brons för Karla och Tuva i helgens tävling i klassen Flickor-16! Stort grattis!

Stadskamp hemma mot Varberg

Igår spelades säsongens sista stadskamp på hemmaplan mot Varberg. Nästa gång är det borta mot Halmstad (18/4) och Helsingborg (6/5).

Resultat från Senior-KM

På Långfredagen samlades 8 seniorer för att spela KM.

Säsongens sista Familjepingis 7/4

Uppehåll för Familjepingisen till i höst.

Div 1 Damer nästa!

Grattis till vårt unga damlag som går upp till Div 1. I helgen är “stommen” av laget på utvecklingsläger i Varberg. Och troligtvis kommer vi att starta…