Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBTF


Uppdaterat coronaprotokoll

(2021-12-03 09:46)
Med anledning av uppdaterade föreskrifter från FHM den 1 december publicerar SBTF ett uppdaterat coronaprotokoll version 1.8.
 

VM: VM-Silver

(2021-12-02 22:48)
VM-final mellan världsettan Fan Zhendong från Kina och den 19-årige svensken Truls Möregårdh som man hittade först på en 77:e plats innan detta VM. En svår uppgift som skulle visa sig omöjlig, denna gång.
 
Efter att ha besegrat det sydkoreanska paret Lim/Jang med 3-1 kan Mattias Falck och Kristian Karlsson nu titulera sig som världsmästare i dubbel. Det är första gången ett svensk dubbelpar vinner sedan 1991.
 

VM: SVT sänder finalerna

(2021-11-29 17:14)
Svenskintresset är stort! Det står nu klart att SVT Sport sänder bägge finalerna.
 

VM: Kontakt på plats

(2021-11-29 16:13)
VM i Houston går nu in i ett avgörande skede och intresset från Sverige är stort. Det står klart att SVT Sport sänder bägge finalerna!
 
Truls Möregårdh avancerar till VM-final efter att ha besegrat Timo Boll från Tyskland med 4-3 i set. En sensation utan dess like att den 77:e rankande tonåringen Möregårdh är i VM-final
 
Efter en 3-0 seger i semifinalen för Falck/Karlsson har Sverige ett par i VM-final i herrdubbel vilket är första gången sedan 1997. Imorgon väntar det sydkoreanska paret Lim Jonghoon/Wang Woojin.
 
Idag söndag är det dags för semifinaler på VM i Houston och glädjande nog blir det med blågul inblandning i inte mindre än två av dem. Mattias Falck/Kristian Karlsson är först ut i dubbel och därefter är det dag för Truls Möregårdh i singel.
 
Under loppet av bara några timmar säkrade Sverige sin andra medalj på VM i Houston. Truls Möregårdh vann sin kvartsfinal mot nigerianen Aruna vilket betyder att 19-åringen tar minst brons. I semin väntar tysken Timo Boll.
 
Inte sedan 1997 har Sverige tagit en medalj i dubbel på VM men efter att Mattias Falck och Kristian Karlsson besegrat kineserna Fan Zhendong/Wang Chuqin är väntan nu äntligen över. Vilken valör det blir på medaljen återstår att se.
 
Idag lördag står kvartsfinaler på schemat och i två av dessa blir det med svenskt deltagande. Först ut är herrdubbel med Mattias och Kristian följt av herrsingel med Truls Möregårdh.
 
Under den fjärde VM-dagen avgörs åttondelsfinalerna och i fyra av dem deltar svenska spelare. Först ut under fredagen är det herrdubbel med Anton/Truls och Mattias/Kristian och senare under eftermiddagen och kvällen är det herrsingel.
 
Den tredje VM-dagen inleds med mixeddubbel med Truls och Stina och fortsätter sedan med mer dubbel och därefter singelspel. Torsdagen bjuder på sju svenskmatcher där den första startar 09.30 lokal tid.
 
Idag, 24 november, blev Svenska Bordtennisförbundets ordförande Petra Sörling historisk då hon som första kvinna någonsin valdes till president i det internationella bordtennisförbundet, ITTF.
 
Första VM-dagen blev en stor framgång för de svenska spelarna som vann sju matcher av sju möjliga. Den andra dagen innehåller även den flera matcher, nio för att vara exakt, med svenskintresse.
 


Arvsfonden 

 
idrottsrabatt70.jpgblom_90


hjartstartare

Postadress:
Laholms BTK Serve - Bordtennis
Parkvägen 1B
31231 Laholm

Besöksadress:
Parkvägen 1B
31231 Laholm

Kontakt:
Tel: 043013420
E-post: info@laholmsbtkserve...

Se all info

Laholms Sparbank
Laholmshem
östertullskliniken.png
Bendt Bil
Surfia
Panda Security
Ahla Rör
Laholms Klimatservice AB
Byggplåt i Laholm AB
Elon Ljud & Bild Laholm
Gunnohus AB
Laholms Tandvårdsklinik
LBC Ängstorp
Laholms Vandrarhem
Laholmsplåtslagarna AB
Rulles Entreprenad AB
Maxi ICA Stormarknad Mellbystrand
Motorhalland
Nilssons Elektriska i Laholm AB
NP Nilsson
Olle Pålsson Förvaltnings AB
Pergus Bygg AB
 Westerberg & Pålsson AB
Södra Hallands Kraft
Midic VVS AB
Glasmästar'n i Laholm AB
Skummeslövs Golv, Färg & Interiör AB
Snickar'n, Thomas Svensson Laholm AB
Mellby Trädgård
Olssons Åkeri i Skottorp AB
Veinge Busstrafik AB
Gymimporten