Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Hallands Idrottsförbund


I december byter RF-SISU Halland hemsideplattform. Mycket kommer att vara sig likt men vi har gjort några förändringar för att göra det ännu lättare att hitta rätt!
 
Valberedningen har viktiga uppgifter, däribland att ta fram styrelsekandidater inför distriktsstämman. Nu behöver de er hjälp. Ta chansen att nominera någon som skulle passa för ett uppdrag i RF-SISU Hallands styrelse.
 

Idrottsforum som engagerar

(2022-11-24 13:02)
18-19 november anordnades Idrottsforum av RF-SISU Halland. 170 ledare från 12 år upp till 80 plus samlades i Varberg för att inspireras och skapa förutsättningar för föreningar som engagerar.
 
Idrottsforum 2022 samlade cirka 170 idrottsledare i Varberg. Tack till alla er som deltog och gjorde evenemanget till två härliga dagar med många goda samtal!
 
Genom samverkan mellan idrottsföreningar, kommuner och RF-SISU Halland öppnas dörrar till föreningslivet för barn och unga som annars inte hade hittat dit.
 
Dan Gustafsson har rest Halland runt och besiktigat 140 idrottsanläggningar – en turné som tog två och ett halvt år. Efter ett oplanerat coronauppehåll har det nu blivit dags att följa upp arbetet och guida föreningarna vidare.
 
Höga elpriser skapar stor oro inför vintern. Häromveckan bjöd RF-SISU Halland in till en temakväll om hur föreningar kan påverka sin energiförbrukning.
 
Vad rör sig i huvudet på målgrupperna unga och seniorer? Det är frågor som står i fokus när analysföretaget Ungdomsbarometern tar plats på scenen under RF-SISU Hallands Idrottsforum.
 
RF-SISU Halland har förstärkt närvaron ute i länet. För att öka vår tillgänglighet finns idrottskonsulenter på plats i Hylte, Laholm och Falkenberg varannan vecka.
 
Tiderna är spikade och innehållet bestämt! Nu öppnar vi anmälan till Idrottsforum 2022 – mötesplatsen där idrotten i Halland samlas för spännande föreläsningar och intressanta samtal.
 


Arvsfonden 

 idrottsrab.gif

irlogo.gifblom_90


hjartstartare

Postadress:
Laholms BTK Serve - Bordtennis
Parkvägen 1B
31231 Laholm

Besöksadress:
Parkvägen 1B
31231 Laholm

Kontakt:
Tel: 043013420
E-post: info@laholmsbtkserve...

Se all info