Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Hallands Idrottsförbund


Året som gick bjöd på stort engagemang och många goda insatser inom halländsk idrott. Här hittar du en sammanställning över de engagerade idrottare, ledare och föreningar som premierats med stipendier från RF-SISU Halland för 2019.
 
Skatteverket håller återkommande webbseminarier för idrottsföreningar. Nu är vårens schema spikat med ämnen som skatter, avgifter, deklaration och föreningen som arbetsgivare.
 
Coronaviruset slår hårt mot idrottsrörelsen. Vi vädjar till Hallands kommuner att inte glömma våra idrottsföreningar i den situation som nu råder. Med gemensamma krafter kan kan vi stödja föreningslivet genom krisen.
 
Med anledning av coronaviruset har RF-SISU Halland beslutat om riktlinjer gällande föreningsbesök och andra studiesatsningar. Vi fortsätter i nuläget med vår verksamhet och har en särskild rutin för bedömning av arrangemang med fler än 25 deltagar...
 
Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset i Sverige så har RF-SISU Halland beslutat att ställa in vårt planerade Idrottsforum, ungdomsforum och Intressepolitisk Dag.
 

Coronaviruset och idrotten

(2020-03-12 13:38)
På den här sidan samlar RF den senaste informationen om coronaviruset och hur det påverkar idrottsrörelsen. Sidan uppdateras löpande.
 
I sommar bjuder Halmstad Bollklubbs Fotboll för alla in till SM-tävlingar i parafotboll. I helgen tjuvstartade de värdskapet med Nationella spel.
 
Folkhälsomyndigheten höjde under tisdagen risknivån för spridning inom Sverige av coronaviruset till "mycket hög risk". Folkhälsomyndigheten för en dialog med regeringen vad gäller eventuella begränsningar av folksamlingar såsom idrottsevenemang.
 
I höstas tog Varbergs Skateboardklubb ett stort tag om jämställdhetsfrågan. Nu finns en ny värdegrund och det är den som ska ta klubben från ord till handling – med ledorden skateboard för alla.
 
Det är mycket på gång för idrotten i Hylte i mars. En temakväll om inkluderande ledarskap, presentation av föreningsundersökningen och möjlighet att vara med och genomföra aktiviteter i den stundande idrottsskolan för äldre som drar igång i vår.
 
OBS! Intressepolitisk dag ställs in på grund av coronaviruset, men vi hoppas kunna återkomma med nytt datum längre fram.
 
Arrangemanget ställs in för att minska risken för smittspridning. Har du frågor om idrottsskolan kontakta lisa.fallhagen@rfsisu.se
 
 
Förberedelserna inför SM-veckan pågår för fullt hos Simklubben Laxen. Hela föreningen är engagerad i evenemanget som ska locka tusentals besökare till Brottet i sommar.
 

Få hjälp inför LOK

(2020-02-03 10:16)
Nu är det hög tid att redovisa den gångna höstens verksamhet. Känns det krångligt? Få LOK–support inför ansökan 25 februari 2020!
 
12


Arvsfonden 

 


blom_90


hjartstartare

Postadress:
Laholms BTK Serve - Bordtennis
Parkvägen 1B
31231 Laholm

Besöksadress:
Parkvägen 1B
31231 Laholm

Kontakt:
Tel: 043013420
E-post: info@laholmsbtkserve.se

Se all info
Bendt Bil