Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBTF


Föreningar - se hit! Vill ni verka för konkreta tillgänglighetsanpassningar av era lokaler? Vill ni ge fler möjlighet till fysisk akivitet?
 

Partikampen avgjord

(2018-04-18 10:23)
Med mindre än två veckor kvar till Bordtennis-VM i Halmstad mätte Sveriges riksdagspartier under tisdagskvällen (17 april) krafterna vid pingisbordet i Partikampen.
 

Information om GDPR

(2018-04-17 16:20)
Den 25 maj träder EU:s nya dataskyddsförordning GDPR i kraft. För idrottsrörelsen innebär detta en mängd åtaganden för att nå målet om en enhetlig behandling av personuppgifter.
 
Matilda Ekholm/Georgina Pota gick till sin första final i årets fjärde försök på världstouren. Men slutsegern får vänta. I Croatia Open i Zagreb vann Hashimoto/Sato med 3–1.
 
Matilda fick ge sig för Georgina Pota. Svenskettans 3–2-ledning resulterade i 3–4 efter 11–13, 11–13. Matildas kompensation för det: avancemang till dubbelfinalen – med Pota.
 
Fredagen den 13:e blir en intressant dag i Zagreb för Matilda Ekholm. Inom två timmar spelar hon mot och med Georgina Pota. Först i singelns åttondel, sedan i dubbelkvarten.
 
I samband med World Table Tennis Day har vi genomfört en fototävling som avgjordes av er röst! Segrande bild kom från Boo KFUM IA - stort grattis!
 

Snygg i Vegas

(2018-04-10 14:14)
För alla svenska veteraner som ska till Las Vegas (och er andra också) och spela Veteran-VM i sommar finns det nu en ny snygg kollektion att beställa om så önskas.
 
Med bara en dryg vecka kvar till Bordtennis-VM i Halmstad slår Sveriges Riksdag ett slag för pingisen och tävlar i Partikampen. Bland andra Anders Ygeman (S) och finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund (MP) deltar i bordtennisturneringen.
 
Det blir dussinet fullt av svenska spelare i Croatia Open, årets fjärde ITTF Challenge-tävling 10-14 april. Åtta är manliga och fyra är kvinnliga, bland dem Matilda Ekholm.
 
Dramatiken var på högsta nivå när Borussia Düsseldorf gick till final i Champions League ännu en gång. Bollräkning fick avgöra de två semifinalerna mot Ochsenhausen.
 
Säsongens toppman i Pingisligan vann fyra matcher innan det tog stopp i åttondelen i Slovenia Open. Viktor Brodd ledde med 3–2 men taiwanesen Chiang Hung-Chieh vann med 4–3.
 
Ta chansen och sök Riksidrottsförbundets och Svenska Spels elitidrottsstipendium senast 2 maj 2018.
 

Sugen på att lära nytt?

(2018-04-04 13:49)
Tävlingsledare? Ungdom 2-tränare? Nu finns flera planerade utbildningar publicerade för webbanmälan. Välkommen med din anmälan!
 

Samarbete med Sports Heart

(2018-04-04 13:37)
Svenska Bordtennisförbundet inleder nu ett samarbete med Sports Heart, Sports Heart arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa genom sitt årliga Camp med 12 olika idrotter där bordtennis från och med 2018 är med.
 


Arvsfonden


1000 meter aktiviteter


Stöd vår ungdomsverksamhet!

FöreningsEl
blom_90


hjartstartare

Postadress:
Laholms BTK Serve - Bordtennis
Parkvägen 1B
31231 Laholm

Besöksadress:
Parkvägen 1B
31231 Laholm

Kontakt:
Tel: 0430-134 20 (förmiddagar)
E-post: info@laholmsbtkserve.se

Se all info

Vi köper el från:

 

Byt elbolag och stöd samtidigt Laholms BTK Serve!

 

 

Klubbens aktiva eldsjälar
Se på Youtube